Sikkerhed

Hvor befinder mine data sig henne?

ScreenBuddy.com bliver hosted på dedikerede servere i Tyskland. Alle filer og databaser bliver spejlet til vores egne backupservere i Danmark.

Sikker forbindelse med SSL

Al kommunikation mellem dig og ScreenBuddy er krypteret med SSL (256 bit). Samme kryptering metode som bl.a. benyttes af de største netbanker og betalingssider.

Automatisk backup

Alt data bliver kontinuerligt duplikeret over på backupservere, oftest real time, og er geografisk adskilte. Derved kan alt data genskabes, selv hvis det største uheld skulle ske.

Certificering

Datacentret i Tyskland er certificeret i overensstemmelse med DIN ISO / IEC 27001

Den internationalt anerkendte standard for informationssikkerhed bekræfter, at der er etableret og implementeret et passende informationssikkerhedsstyringssystem (ISMS). Datacentret i Tyskland udnytter ISMS i sin infrastruktur og komplette operationer til datacenterparkerne i Nürnberg og Falkenstein.

FOX Certification er en tredjepartscertificeringsmyndighed, som kontrollerer at datacenterparker overholder certificeringen.

Denne certificering bekræfter, at datacentret vil opretholde strenge informationssikkerhedsstandarder. Dette betyder at dine data er i sikre hænder.

ISMS kræver at de løbende revurderer og forbedrer deres informationssikkerhedsmetoder, så de altid forbliver up-to-date og gerne foran.

Mere sikkerhed om datacentret

  • Videoovervåget med høj sikkerhed perimeterhegn rundt om hele datacenteret.
  • Adgang via elektroniske adgangskontrolterminaler med en transponder nøgle eller adgangskort.
  • Automatiske DDoS beskyttelse system.
  • Flere redundante forbindelser til de største tyske Internet Exchange Point, DE-CIX sikrer god dataoverførsel.
  • Et moderne branddetekteringssystem, som er direkte forbundet til brandalarmcentralen for det lokale brandvæsen. Specielle dørlåsesystemer.
  • Uninterrupted power supply (UPS) og nødsituation diesel-genereret strøm. Alle UPS-systemer har redundant design.
  • Alle ansatte er kontraktligt forpligtet til at overholde § 5 i lov om forbrugerbeskyttelse (BDSG).
  • 24/7 service af kvalificeret personale.